Yama Arashi deelnemer Rabobank Clubkas Campagne

Beste leden van de Rabobank, stem tussen 2 en 22 mei op Yama Arashi! 

Al sinds 1 november 1977 is Yama Arashi actief in Wanroij. De judosport is een geweldige sport voor jong en oud. De jonge judoka’s kunnen bij ons stoeien en toch zichzelf leren te beheersen, samenwerken en toch heel individualistisch bezig te zijn. Judo is goed voor de motoriek, sociale vaardigheden en in positieve zin omgaan met agressie. 

Yama-arashi viert dit jaar haar 40 jarig jubileum, op 7 en 8 juli zullen er tal van activiteiten voor de kinderen van Wanroij, Mill en Landhorst georganiseerd worden. Op www.yama-arashi.nl vind je meer informatie over het programma en aanmelden voor de activiteiten.

Wij zijn een vereniging die bruist, leeft en plannen heeft. En een vereniging die snel groeit. Iedere vrijdag trainen er op 3 verschillende trainingstijden totaal zo’n 45-50 judoka’s in de sporthal in Wanroij. En die leden komen niet alleen uit Wanroij, maar ook uit de omliggende dorpen. 

In de wintermaanden nemen onze judoka’s deel aan de regionale instaptoernooien. Dit zijn wedstrijden waar de geleerde tactieken en technieken in de praktijk worden gebracht. Jaarlijks organiseren wij een instaptoernooi in de sporthal in Wanroij.  Afgelopen seizoen hebben we afgesloten met een eigen clubkampioenschap. Prestaties werden beloond met een podiumplaats en bijbehorende beker. 

Super allemaal, maar het vraagt veel inzet van onze vrijwilligers en van onze clubkas. Daarom verkopen onze leden in het najaar zelfgemaakte vogeltaartjes en zijn we nu deelnemer van de Rabobank Clubkas Campagne. De opbrengsten willen we gebruiken voor het organiseren van de clubkampioenschappen, onderlinge toernooien met lokale judo- verenigingen en voor de aanschaf van materialen, zoals bijvoorbeeld scoreborden. 

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt de Rabobank het verenigingsleven in de regio. Een gedeelte van de winst van de Rabobank wordt hiervoor beschikbaar gesteld en de leden van de Rabobank beslissen door middel van stemmen welk gedeelte van het bedrag bij de deelnemer terecht komt. Leden kunnen vanaf 2 t/m 22 mei hun stem uitbrengen. Voor Yama Arashi is het dus belangrijk om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen om zo een groter deel van dit bedrag uitgekeerd te krijgen. 

U kunt gebruik maken van de stembutton op onze website.

Helpt u onze vereniging vooruit?

 

 

 

Share