Jaarlijkse vogelvoer actie

Help de vogeltjes de winter door…….

Jaarlijkse vogelvoer actie

Het wordt kouder, nog even en we kunnen de vogeltjes een handje helpen, om een mooi zelfgemaakt ‘Vogelvoer pakket’ buiten te leggen. Hiermee help je niet alleen de vogeltjes, maar ook de judovereniging Yama Arashi in Wanroij!

Ieder jaar maakt de werkgroep “Help de vogeltjes de winter door” een enorm aantal vogelvoerlekkernijen om door onze judoka’s te verkopen aan familie, vrienden, buren en kennissen. De volledige opbrengst komt ten goede aan onze judovereniging. Dit geld is hard nodig om bijvoorbeeld een toernooi te organiseren en materialen aan te vullen of te vervangen.

In iedere trainingsgroep krijgt de judoka die de meeste vogelvoerpakketten heeft verkocht krijgt een presentje.

Op vrijdag 5 oktober krijgt iedere judoka een bestellijst mee. De judoka’s krijgen 2 weken de tijd om de vogelvoerpakketten te verkopen. De prijs per vogelvoerpakket is € 3,50 (direct te voldoen bij de bestelling).

Op vrijdag 26 oktober is de bedoeling dat de bestellijsten en opbrengsten worden ingeleverd. Dit kan voor de judoles bij de werkgroep “Help de vogeltjes de winter door”. Zij zijn die dag in de sporthal aanwezig. De werkgroep gaat dan een aantal weken aan de slag om alle vogelvoerpakketten samen te stellen.

Op vrijdag 23 november staan de bestelde vogelvoerpakketten klaar in dozen. Zodat iedere judoka zijn/ haar eigen doos met verkochte vogelvoerpakketten mee naar huis kan nemen om de vogelvoerpakketten bij al zijn/ haar klanten af te leveren. Op deze avond krijgen de best verkopende judoka’s van iedere groep hun welverdiend presentje!

Share