Clubregels

 1. Regeling inschrijving judovereniging

Na de proefperiode van 3 gratis lessen, kan de judoka via het inschrijfformulier op de website zich inschrijven. De clubregels en een vakantieplanning staan ook op de website. Zonder definitieve afmelding is hij/zij definitief lid geworden van de judovereniging. De judoka meldt zich aan bij JBN (Judobond Nederland) als hij/zij aan het trainen is voor het behalen van de oranje band. Meer informatie over JBN is te vinden op de website.

 1. Contributie

De contributie loopt per seizoen, dit is vanaf de eerste les na de zomervakantie tot medio juni; laatste les is 2 weken voor de zomervakantie.

Wordt men lid als het contributiejaar al is begonnen dan worden de resterende maanden in rekening gebracht.

De contributie bedraagt € 112,00 voor het seizoen 2019-2020. Dit is gezamenlijk met ouders van leden bepaald in de ledenvergadering van 3 juni 2019.

De contributie wordt middels een gegeven machtiging jaarlijks afgeschreven.

Bij opzegging in het seizoen wordt geen restitutie van contributiegelden gegeven.

 1. Vakantie

De judovereniging heeft vakantie tegelijk met de Wanroijse schoolvakanties.

Het vakantierooster wordt aan het begin van het nieuwe seizoen gepubliceerd op de website in de agenda.

 1. Hygiëne

De judoka is op tijd aanwezig voor de judoles, gekleed in een schoon judopak, meisjes dragen onder het pak een goed aansluitend T-shirt met korte mouwen en ronde hals.

Nagels moeten kort zijn, handen en voeten zijn schoon. Sieraden, piercings en kauwgum zijn niet toegestaan tijdens de judoles.

Naast de judomat zijn slippers of sokken verplicht i.v.m. de hygiëne.

 1. Bij verhindering

Wanneer de judoka verhinderd is, meldt hij/zij zich af bij het bestuur of de trainer.

 • Dit kan bij een voorgaande les.
 • Via whats app naar de trainer.

 

 1. Slip-/ Bandexamen

Deelname aan een slip/bandexamen kost €5,00. Tijdens het examen wordt dit aan een van de bestuursleden betaald in een enveloppe voorzien van naam. De trainer bepaalt samen met de judoka of hij/zij deelneemt aan het examen. Het examen vindt 1x per jaar plaats.

 1. Matten leggen

Ouders van de eerste en tweede groep leggen om toerbeurt volgens een verkregen schema de judomatten. Aan het einde van de judoles van de derde groep helpen de judoka’s mee de matten op te ruimen, hierbij krijgen ze hulp van ouders uit de derde groep volgens een verkregen schema.

Als ouders verhinderd zijn, kunnen ze ruilen met andere ouders en geven dit ook door aan het bestuur.

 1. Foto’s

Bij het lid worden van de vereniging geeft men niet automatisch toestemming voor het plaatsen van foto’s m.b.t. de judovereniging op de website, social media en de regionale kranten/ bladen. Hiervoor wordt toestemming gevraagd.

 1. Aansprakelijkheid

De judovereniging is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte eigendommen. De judovereniging is evenmin aansprakelijk voor ongevallen.

 1. Geschillen

In alle geschillen waar de clubregels niet in voorziet, beslist het bestuur.

 

 

Share