Clubkampioenschappen 2019

Ieder jaar organiseert Yama Arashi clubkampioenschappen als afsluiting van het seizoen. 

Alle judoka’s van de club worden in poules verdeeld door Marcel. Hierbij wordt net als bij wedstrijdindelingen rekening gehouden met het gewicht van de judoka en de band. Uiteraard zijn hier ook prijzen mee te verdienen.

De clubkampioenschappen vonden plaats in de grote zaal van de Hoepel op vrijdag 21 juni 2019 van 18.30 – 21.00 uur. Na de clubkampioenschappen zijn er geen lessen meer gepland.

Tevens wordt die avond de “Judoka van het jaar”  bokaal weer uitgereikt door Marcel. Na de wedstrijden maken we een groepsfoto van alle clubleden.

Ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellende zijn welkom om te komen kijken

Tijdsindeling

18.30  Openingswoord

18.40  Start wedstrijden

19.30  Pauze

19.45  Hervatten wedstrijden

20.30 Einde wedstrijden

20.35 Groepsfoto

20.40 Uitreiking Judoka van het jaar door Marcel

20.45 Prijsuitreiking

20.55 Slotwoord

21.00 Einde clubkampioenschappen 

Hulp van ouders

Zonder uw hulp kunnen we deze avond niet tot een succes laten zijn. Zoals besproken in de jaarvergadering van 2018 draagt iedereen een steentje bij om de organisatie rond te krijgen. In het opgavenformulier hieronder kunt u aangeven waar uw voorkeur ligt ons te helpen om samen top clubkampioenschappen te organiseren. Heeft u geen voorkeur, of zijn er teveel personen met voorkeur voor een taak dan wordt u door ons ingedeeld op een (andere) taak.

De ouders die op 21 juni ingedeeld staan voor het leggen en opruimen van de matten willen we vragen om 18.00 uur aanwezig te zijn om te helpen met het leggen van de grote wedstrijdmat.

Aanmeldformulier clubkampioenschappen

    Taken tijdens clubkampioenschappen

 

Verification

Alvast hartelijk dank,

Bestuur Yama Arashi

Share