Band/ slip examen

Aan het einde van het jaar worden de band/ slipexamens afgenomen door onze trainer Marcel. Marcel beoordeelt of de judoka klaar is om het examen af te leggen. Indien hij denkt dat de judoka er klaar voor is wordt hij ingepland voor het examen.

Er zijn 2 data gereserveerd: vrijdag 7 juni en vrijdag 14 juni. Graag voor 25 mei je voorkeur voor een datum opgeven via ons mailadres yama-arashi@hotmail.nl. Het examen zal tijdens de reguliere lestijden worden afgenomen. Je mag je ouders broertjes, zusjes, opa en/ of oma uitnodigen om naar je te komen kijken.

Mocht de judoka er nog niet klaar voor zijn dan zal Marcel in de loop van het volgende seizoen kijken of er een tussentijds examen ingepland kan worden. Hiervan krijg je van te voren een aankondiging. Dit tussentijds examen zal in een reguliere les worden afgenomen.

De kosten voor het examen zijn € 5.–. Indien we nog geen mobiel nummer van u hebben zou u deze bij het doorgeven van de voorkeursdatum willen doorgeven zodat we u een betaalverzoek kunnen sturen.

Share