Instapstage 2018-2019

Dit jaar kun je weer deelnemen aan de instapstage. Deze is voor judoka’s die nog niet of weinig aan wedstrijden hebben deelgenomen en toch willen leren omgaan met een wedstrijdomgeving. Tijdens de verschillende dagen worden er wedstrijden gedraaid waarbij je wordt ingedeeld met vergelijkende judoka’s qua leeftijd, gewicht en band. Het leren omgaan met een scheidsrechter en de regels op de mat staan voorop. Al is winnen natuurlijk ook leuk. 

Alleen judoka’s met het geboortejaar 2007 of later hieraan meedoen die een wittegeleoranje of groene  band hebben. De wedstrijden zijn verdeeld over 5 dagen.

Voor judoka’s van 12 t/m 14 jaar wordt op de dagen in Meerlo en Venray een speciale poule voor hen gemaakt. Inschrijfformulieren hiervoor volgen nog.

Op dit moment zijn de data voor de overige wedstrijden nog niet bekend. We verwachten deze ieder moment binnen te krijgen. Zodra we deze hebben passen we de site aan en zullen jullie hierover op de hoogte houden. Je kunt wel al inschrijven, inschrijving sluit op 21 oktoberMeer info is te vinden op de site.

 

Share